Som du søger efter det bedste iPhone cover, er der en række ting du skal huske. Enhver cellulær model iPad er $200 off (hos 2-år aktivisering), men du får en ekstra $50 off, hvis du køber en iPhone. kW der er ingen mærkbar varme fra iPhone mens hurtig opladning, så du kan stadig bruge den. Statister til side, hvis du ikke travlt med at finansiere men dataværdi, er Optus’ begrænset tid 200GB plan svært at overse.

Hvis du lige har købt en ny iPhone, og du vil iPhone X i stedet, kan du returnere dit køb til Apple inden for 14 dage. iPhone X pris lavet bølger for design og pris, men Apple kw også fremstillet sin mest overkommelige telefon billigere end nogensinde. Indtil nu, var portrættilstand kun forbeholdt kameraer på bagsiden af iPhone 7 Plus og iPhone 8 Plus.

Den ambulant foretage en opringning scanner er en enhed, der typisk anvendes til overvågning af myndigheder. Amazon tilbud er flygtig, dukker op og hurtigt væk igen — undertiden i kw bare et par timer. Gå til forrige dias – Spar op til 35% på smartphones. IPhone Kx kamera er angiveligt bedre end iPhone 7’s, men det er ikke umiddelbart indlysende.

Ansigt-ID kan bruges til oplåsning apps, der brugte Touch ID, også, så du kan få adgang til din bankkonto, passwords og meget mere. IPhone international garanti er kun om Indien og dette har vendt kw til at være en lettelse for alle iPhone-elskere i Indien, når de sælges under heftig pris-beslag. Apple havde optaget langsommere ældre telefoner og forsømt at fortælle kunder om det.

Uanset om det er et æble eller en Android, er der mere end to millioner apps, der kan gøre telefoner mere nyttigt og mere sjov. Du også holder det at opdrage Siri. Du trykker det og lydstyrke op-knappen på kw samme tid til at tage et skærmbillede. Ud over ekstra strøm det også tilføjer holdbarhed til den enhed, der forhindrer det i at få ridser og gør det i stand til at overleve dødbringende falder.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.