En af de største fordele ved at købe nu og betale senere er, at du kan sprede dine betalinger ud over flere måneder, så du ikke behøver at bekymre dig om at bære en stor regning med dig. Klarna giver dig mulighed for at bruge dit kredit- eller betalingskort til at foretage køb og fakturerer dig automatisk hver anden uge. Derudover behøver du heller ikke bekymre dig om forsinkede gebyrer. Dette gør det nemt at købe nu, betale senere og nyde bekvemmeligheden ved en problemfri shoppingoplevelse.

Klarna tilbyder rentefri betalingsplaner, som er perfekte til køb af store billetter. Du kan spare op til købet og derefter betale det af på et senere tidspunkt. For folk med mindre end perfekt kredit er Klarna det bedste valg, fordi det kræver en lavere kredit score end et traditionelt kreditkort. Virksomheden rapporterer ikke en hård forespørgsel om din kreditrapport, så det er lettere at kvalificere sig.

Når du har tilmeldt dig, bliver du dirigeret til en side, hvor du kan finde butikker, der accepterer Klarna-betalinger. For at komme i gang skal du indtaste din e-mailadresse og bekræfte din identitet med et telefonnummer. Når du har bekræftet dit telefonnummer, sender Klarna dig en kode for at bekræfte din identitet. Derudover skal du give tilladelse til, at appen sporer dig, men du kan til enhver tid fravælge. Når du har tilmeldt dig, kan du udforske Klarna-appen og finde de butikker, der accepterer Klarna-betalinger.

Du kan også købe nu og betale senere på Klarnas hjemmeside. Du vil være i stand til at betale for dit køb i fire rentefrie rater, og Klarna vil automatisk underrette dig, når en aftale rammer sin tærskel. Hvis du betaler med klarna betaling, behøver du aldrig bekymre dig om at betale mere, end du har brug for – og du vil kunne nyde en mere bekvem shoppingoplevelse.

Med Klarna kan du betale for dine køb i tre lige store rater afhængigt af prisklassen. Den første rate vil blive opkrævet, når forhandleren bekræfter din ordre, og de resterende rater forfalder to uger efter, at du har modtaget varen. Du behøver heller ikke bekymre dig om at gå glip af en betaling – fordi du ikke behøver at bekymre dig om at betale et forsinket gebyr, hvis din ordre returneres.

Faktisk kan du købe nu, betale senere med Klarna for en brøkdel af omkostningerne ved et køb uden renter, hvis du bruger tjenesten regelmæssigt. Det fungerer ved at opdele din betaling i lige store rater. Du betaler 25% på købsdagen, og resten af pengene trækkes fra din konto hver anden uge, indtil du har betalt hele saldoen. Og i modsætning til de fleste kreditkortselskaber opkræver Klarna ikke renter.

Det bedste ved Klarna er, at du ikke behøver at bekymre dig om din kredit score – de kræver kun grundlæggende oplysninger, herunder dit kreditkortnummer. Du kan bruge Apple Pay til at betale med Klarna, og du kan føje kortet til din Apple Wallet. Klarna tilbyder også en “Betal i 4” betalingsplan. Afhængigt af dit betalingsbeløb kan du få produktet på bare fire uger eller så lidt som en uge.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.