I dag, mange mennesker søger for at spare penge tips afstå fra at se nøje på deres kost og underholdning relaterede udgifter interessant nok, du kan skære mindst 40-50% af din mad budget ved at gøre nogle få enkle ændringer. På en lignende måde, kan du skære ned på en række udgifter, der falder ind under kategorien underholdning, og udveksle dem for ting, der vil hjælpe du føler og ser bedre ud. Når man ser for at købe noget i bedste køb, skal du gøre dit hjemmearbejde og shoppe rundt. Bedste køb vil faktisk pris match med Amazon (så længe sælgeren er fra Amazon), så gør din forskning og sørg for du får den bedste pris til rådighed for dig.

Resultatet er en liste over 25 tips og tricks, der vil hjælpe dig med at spare en betydelig mængde af penge over tid. Jeg har prøvet at inkludere forskellige tips, der vil appellere til en bred vifte af mennesker med forskellige personligheder eller prioriteter. Her er de, præsenteret i nogen bestemt rækkefølge.

For tilbud på alt fra klipninger til pande voksning, hovedet til sites som Groupon, Yipit og levende Social hvis nogle tilbud synes for godt til at være sandt, så tjek Yelp anmeldelser af særlige restauranter og saloner før du køber for at forhindre måltid eller haircut fra helvede.

Millennials er hele tiden at vide, at studerende gæld det for høje lønninger er stagnerende, den store Recession gjorde det vanskeligt at finde et job og fremtid vil være et forfærdeligt sted. Jeg har aldrig kunne lide tanken om at skyde skylden på makro faktorer på din egen personlige situation. Alle disse ting er ude af din kontrol alligevel.

SPLURGE på morgenmad og te Storbritannien er berømt for sine solid morgenmad og overdådige eftermiddagste. Nyde enten eller begge traditioner på et luksushotel ligesom Claridge’s, i London eller The Balmoral Hotel i Edinburgh, er 50 procent billigere end middag i en pebret restaurant men har den samme følelse af ekstravagance. Du vil nyde lækker mad og doting service og tilbringe tid i et luxe atmosfære uden at sprænge banken,”sagde Ms. Butler.

Sætte dit løs ændring i besparelser. I stedet for at smide din ændring på din kommode eller i konsollen, og derefter raiding det nu og da for køb, tage pengene ned til din bank og deponere den i din opsparingskonto. Det tilføjer meget hurtigere end du tror. Selv en lille krukke kan rumme en stor mængde af penge i forandring!

Transport. Kig på de månedlige udgifter for en transit pass i den by, du planlægger at flytte til. Hvis du ejer en bil, du sikkert allerede ved, hvad det koster at eje og bruge det hver måned. Husk på, at flytte til en ny stat eller by kan betyde en ændring i udgifterne til forsikring og gas. Hvis du får din egen Bilforsikring efter at være på mor og fars i år, forvente en renteforhøjelse.

Nogle mennesker erkender, at deres største hindring for at spare penge hver måned er sig selv. Hvis du tror, at dette er en del af grunden til, hvorfor du ikke kan synes at spare nogen penge, er her nogle strategier og tips til at prøve at holde dine penge sikkert fra dig selv.

Spise organer: organer er de billigste kilder til kød og er også ofte de mest nærende kilder på samme tid. Leveren, for eksempel, er virkelig billigt og er et næringsstof kraftcenter. Andre velsmagende og billig organer omfatter: hjerte, nyrer, brislinger, tungen, marv,… Nogle er en erhvervet smag, men andre skal bare have en fantastisk opskrift til at gøre dig glemme du spiser en faktiske orgel. Lever postej er en absolut lækker måde at spise lever.

Jeg leder altid efter måder at spare med en familie på 6. En måde jeg har fundet er at købe og sælge gavekort på en gave kort forhandler! Min personlige gå til er for exapmle: jeg købe gavekort til butikker jeg går til hverdag! Walmart, min lokale shell tankstation, og selv om jeg vil shopping for børn skole klude! Kohls, Jc Penny jeg har fået dem alle! og har sparet op til 11% én gang!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.