Pensionering Planlægning vedrører tildeling af dine finanser og andre aktiver til din pension. Og vi nu planlægger aktivt vores pensionering. Denne blog’s erklæring om, at tidlig pensionering er egoistisk genklang hos mig. Jeg ville afklare ved at sige førtidspensionering har et stort potentiale til at aktivere en egoistisk livsstil. Hvis jeg har $25k i udbytte og $25k i udgifter i begyndelsen af år 1, og virksomheder holder jeg hæve deres udbytte i gennemsnit 3%, så har jeg $25,750 i indkomst samme år.

At tjene flere penge og bruger mindre samtidig investere er nøglen til at opnå økonomisk uafhængighed før. Hvis du tager ud $100.000, men 25% kommer fra den oprindelige investering og 75% kommer fra kapitalgevinster betaler du 0 kr. i skat. Dette kan være svært at vurdere, men en enkel måde er ved at multiplicere din månedlige løn med din opsparing målbeløbet (5-50% + afhængigt af, hvor aggressiv du er).

Fordi du ikke behøver at være super-sparsommelig at opnå økonomisk uafhængighed og gå tidligt på Pension. Det føles ind i en tidslomme, fører tilbage til mit gamle liv, leve ud dage som en teknologi arbejder, selvom jeg stadig lykkeligt leve uden nogen som helst lønseddel.

Uden tvivl har den førtidspensionisten til at tage et nærmere blik på de udgifter, han kan forvente i løbet af en lang pensionering. Sikre $85.000 årlige opsparing er investeret i en diversificeret portefølje af lave omkostninger indeksfonde eller blue chip udbytte giver aktier, overveje at bruge dollar omkostninger Gennemsnitsberegnings, hvis du vil undgå timing markedet.

Jeg foretrækker udtrykket økonomisk uafhængige til tidlig pensionering. Spille rundt med lommeregneren, indtil du er kommet med en besparelse der virker for dig. Han er eftertænksom og som mange mennesker at gøre dette er det meget mere om fører et bevidst liv end hober sig op penge og at opnå økonomisk uafhængighed.

Folk har ikke kontrol over markedet realiteter på det tidspunkt, de måske mest ønsker at gå på Pension, så de vil have nogle forsikring om, at deres levetid ÄPY på det tidspunkt vil som forventet. Jeg tror, der er ingen grund til at gå på Pension”første, men jeg er ikke modig nok til at afslutte arbejdet, støtte en familie og betale for en pant og betale studieafgift.

Efter at have læst arbejde mindre, Live mere, jeg har været tror en masse omkring semi-afgående denne måde på omkring 40 år. Vi ramte en opsparing sats denne måned 23,73%, hvilket ikke er så slemt, selv om det ville have været meget lavere, hvis herunder ferie.

Også, bare så vi er alle klar over, mennesker, Sam er ikke at sige førtidspensionering er dårligt”. Men hvis du kan skære dine udgifter til $30.000 om året du ville nå økonomisk uafhængighed i 21 år. Jeg har arbejdet i sådanne arbejdspladser, og en masse højtlønnede mennesker er i samme båd.

Lad os gennemgå de vigtigste hensyn til dem, der søger denne type af finansiel uafhængighed og den stigende popularitet af semi-pensionering. Forfatterne forklare begrebet “tid er penge” i meget bogstavelig forstand og hvordan til at omdanne dit forhold til penge og endelig nå økonomisk uafhængighed.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.