Opbygning af et sæt af træ trapper er ikke nær så hårdt, som du måske tror. Med nogle grundlæggende træ værktøjer og en smule af algebra kan du nemt bygge din egen. Selvfølgelig dette kan få en smule tricky for trapper med flere landinger, men metoden er stadig det samme.

Denne artikel vil dække skridt til at bygge en lige sæt trapper. Chancerne er, hvis du læser dette, så er du stadig lære og vil ikke tage på en kompleks trappe alligevel.

Nu, vil vi antage at det er fra et dæk til en konkret pad. Dækket gonna være 48″ bred og i øjenhøjde fra jorden.

Værktøjer du skal bruge:

Rundsav

Indramning square

Hånd sav

Tømrere blyant

Målebånd

4′ niveau

Malertape

Du skal også:

3 @ 10′ / 2″ x 12″ bestyrelser – vælge bedst kun, Sørg for de er lige med ingen check (revner). Meget vigtigt!

2 @ 8′ / 2″ x 4″ brædder

8 @ 8′ / 2″ x 6″ bestyrelser – vælge igen de gode. Disse vil være trin så…

1 @ 45″/ 2″ x 6″ bestyrelser

1 ark af krydsfiner @ 1/2″/ 8″ x 48″

Selvfølgelig, 3-1/2″ indramning negle og dæk skruer eller søm for trin.

Find den samlede stigning

Vi ønsker at kende den nøjagtige lodrette afstand fra toppen af den konkrete pad til toppen af bunken. Tage en af de 8′ 2 x 4’s og resten ene ende på dækket og holde den anden over puden, placere plan på 2 x 4 og niveau i bestyrelsen. Derefter blot måle fra bunden af 2 x 4 til pad. Lad os sige det er 64″. Dette er den samlede stigning.

Nu bestemme den overordnede run

Før vi kan gøre dette har vi nødt til at bestemme, hvor mange skridt vi har brug for.

Så første…

Tage den samlede stigning, 64″, og dividere det med 7,25″, hvilket er den typiske højde af 1 riser (trin). Dette giver os 8.83, som runder op til 9, så vi vil gå med 9 risers.

Vigtigt: Der er altid 1 mindre slidbane så risers. Uanset om du går op eller ned det sidste skridt er på dækket eller pad. Så 1 mindre slidbane.

Nu skal vi tage 10.5″, bredden af et typisk skridt, og ganger det med 8. Dette giver os 84″. Dette er det overordnede run.

Mens vi gør math skal vi finde ud af den nøjagtige stigning på hvert trin. Vi simpelthen tage den samlede stigning i 64″ og dividere det med 9, og vi får 7.111″ eller 7-1/8″, eller tæt nok til det. Så bliver hver riser 7-1/8″.

Tid til nogle layout

For det første. Grib din indramning firkantet. De lange ben er slidbane (trin) ben og de korte ben er riser ben. Også, brug tallene på ydersiden af pladsen kun.

Tage nogle malertape og wrap et stykke omkring pladsen indramning at etablere dig rise og køre. Mark 10.5″ på ydersiden af den lange ben og 7-1/8″ på ydersiden af den korte ben.

Layout, en af de 2 x 12 er på din sav heste eller arbejdsbord. Med de lange ben af din indramning square i slutningen af bestyrelsen begynde at line op tape mærker til kanten af brættet opad. Når du har pladsen i position Marker den udvendige kant af det med din blyant.

Fortsætte med at gøre dette, indtil du har det nødvendige antal skridt, 8 i dette tilfælde. Denne første riser er altid kortere af tykkelsen af trin, for os der er 1,5″. Dette gør den første riser 5-5/8″.

Skære ’em

Nu bruger du rundsav til at skære ud stringere (teknisk betegnelse for 2 x 12 med trappe mærker på det) Sørg for at skære på affald side af linjen. Når du skåret i hjørnet med en rundsav savner bladet nogle af træ på den nederste side af brættet. Dette er fint, bare skære op til den linje og stop, så finish cut med din hånd så.

Nu bruge de første stringer som en skabelon for to andre. Lægge stringer på de 2 x 12 og spore udenom. Derefter skæres ud andre stringere den samme som først.

Styrke stringere mere information her

Tilpasse en af de 8′ 2 x 4’s langs den nederste kant af strengen og markere det passer til profilen i enderne af stringere. Klip 2 x 4 og fastgøre den til den nederste kant af stringer. Gentag dette for en anden stringer. Disse bidrage til at styrke stringere og reducere “bounce” i trappen. Brug indramning negle til at sikre dem.

Samle trappen

Krydsfiner er anvendes til at fastgøre trappen til dæk. Sikre krydsfiner til den øverste ende af stringere ark. To udenfor stringere er naglet flugter med kanten af krydsfiner, mens den tredje stringer er centreret på arket. Blot søm gennem krydsfiner i ansigtet af stringere bruger indramning negle. 4 i hvert stringer vil være nok.

Nu tager 45″ 2 x 6 og søm det mellem bunden af de udvendige stringere. 2 x 6 vil passe ind i hak skåret i center stringer. Dette giver den rigtige afstand til bunden af trappen og sikrer dem til pad.

Vedhæft dem i bunken

Flytte trappen i deres endelige stilling. Sørg for de er niveau på tværs af stringere og at tabicas er plumb. Når trappen er placeret korrekt negle gennem krydsfiner i siden af dækket. Brug nogle 3″ konkrete negle til at sikre de 2 x 6 spacer til konkrete pad.

Installere slidbaner

Halveret den 8-8′ 2 x 6 er, Sørg for at skære dem firkantede. Starter i bunden af trappen, begynde at lægge 2 x 6 trappetrin. Simpelthen center dem på stringere og bruge nogle 3″ dæk negle til at vedhæfte dem. Du kan også bruge en udvendig lim til at forsikre at de ikke flytte.

Fortsætte med at arbejde din vej op ad trappen, indtil du når toppen.

Du er færdig… Nå, næsten

Rækværk. Du skal installere et gelænder til at holde folk fra at falde ned.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.