Dette indhold er ikke angivet eller bestilt af bank annoncøren. Udtalelserne her er forfatter ‘s alene, ikke de af banken annoncøren, og har ikke været gennemgået, godkendt eller ellers godkendt af banken annoncøren. Dette websted kan kompenseres gennem bank annoncør Affiliate Program. Gøre din spareplan automatisk. Hvis din virksomhed tilbyder direkte indbetaling, har en del af hver lønseddel indsat på en opsparingskonto. Hvis dit firma ikke tilbyder direkte indbetaling, bede din bank eller kreditforening automatisk overføre penge fra din checkkonto til din opsparingskonto hver måned- eller endnu bedre – hver gang du får udbetalt.

Her er sidst af de spare penge tips: køber i bulk er ikke altid det bedste valg. Gå gennem din fryser og spisekammer. Komme med opskrifter bruge maden og derefter starte forfra. Starte en vane med billige ideer og måder at reducere dit personlige regninger.

Anmode om en rabat på papirkurven service. For anden grund er dette en meget konkurrencedygtig business. Hvis du får et bedre tilbud med posten for papirkurven service, kalder firmaet nuværende trash og bede dem om at slå til tilbud. Min papirkurv service har reduceret sine satser to gange i seks måneder til at matche konkurrerende tilbud.

Okay så $36 ekstra hver måned brænder hul i lommen. Betale dig selv først. Sætte det i besparelser. Men du opdager, at nye udgifter kommer op. Du ønsker måske en ny cykel eller en MP3-afspiller. Du kan være en kunstner, og maling er dyre. Gøre nogle sammenlignende shopping og få den bedste pris. Læs mere under udgifter.

Indeværende skam anlæg. Jeg gør nogle lys bearbejdning og maskinarbejdere altid gemme eller bruge deres værktøjer i forbindelse med olier for at holde dem skarpe, og en dag det klikket bare. Jeg er en hver anden dag shaver og jeg plejede at gå gennem vinger om hver ti dage før de ville få grove. Nu har jeg brugt den samme blad i over to måneder nu. Jeg tænkte på at gøre dette til et produkt, men der er præ-eksisterende patenter, og jeg vil gerne hjælpe andre spare penge alligevel. Det er en gratis tip, så nyd!

Mange folk smide penge ned i afløbet på dyre fitness medlemskaber, har thousand-dollar løbebånd og crosstrainere ruster i deres garager eller hoppe fra fad til fad, indsamle støv-dækket dvd’er og specialiseret udstyr og ubrugt forudbetalte træner sessioner.

En af de største downfalls af selv den mest sparsommelige familie er en improviseret tur til McDonalds i stedet for middag. I stedet for serverer et sundt måltid for under $2 en servering, du ender op splurging – om kalorier og penge – at fodre din familie, hvilket gør det en automatisk budget buster.

En stor ting at gøre er at faktisk beregne omkostningerne ved din tid, som vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du kan betale nogen til at gøre noget for mindre end din timeløn. Her er et eksempel: en månedlig nettoindkomst på $3.000 divideret med 160 timer arbejdede alt er lig med en timeløn af $16.75. Nu hvor du kender værdien af din tid, kan du strategisk outsource det ved hjælp af en service som Fiverr eller opgave kanin til en brøkdel af din egen timeløn.

Bære den lejlighedsvise koldt brusebad! At skrue ned for varmen sparer penge på både vand og energi det tager for at genopfylde din varmtvandsbeholder. Hvis kolde brusere er dit værste mareridt, prøv at justere din vandvarmer termostat til 120 grader eller mindre du kan stadig spare energi (uden gåsehud).

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.