Spare penge er svært, især når du bor i et dyrt by. Lær hvordan en New Yorker formået at spare penge mens de bor i the Big Apple. Vi har brugt online skoler, som forbindelser Academy, som et kompromis (jeg ønskede skolegang og Ian ønskede struktureret læseplanen af en offentlig skole). Jeg elskede de gratis ressourcer – bøger, materialer, lærer, men det var ikke den bedste pasform for os. Det kan være for dig, selv.

Klar til at komme i gang? Vi anbefaler 50/30/20 budget for smart penge forvaltning. Afsætte 50% af din indkomst til fornødenheder, 30% til ønsker og 20% besparelser. Hvis du finder en af dine tildelinger overstiger disse procentsatser, hvilke reguleringer kan du passer formlen.

Har du venner eller familiemedlemmer, der er glad for at bære kostumer? Hvorfor købe når du kan låne fra dem? Du bør henvende sig til disse mennesker og spørge dem, hvis de kan låne dig et outfit til at bære under din store dag. Hvis de ikke bruger redskaber, de fleste af dem vil låne det til dig, og du vil have sparet nogle penge. Husk at tage godt imod det at undgå problemer i fremtiden.

Sælge dit hjem privat (på din egen – fsbo måde) kan spare dig for en masse penge. Men det kræver en masse tid og kræfter, men er en stor penge at spare tip. Sælge dit hjem på din egen er meget muligt i disse dage især med en online reklame. Sites som har kendt for at producere gode resultater for boligejere sælge deres hjem på egen hånd. Reklame kunne også ske gennem aviser, løbesedler og brochurer. I aviser er det bedst at holde annoncen kort, som opkræves pr. linje eller antal ord. Du skal også sikre, at annoncen ikke må være uinteressant at netop blik igennem. Det skal fange læsere opmærksomhed. Et andet tip, når du placerer en avisannonce er at du kunne henvise til en online-notering for mere information – på den måde en masse mennesker komme til at se dit hjem og det er detaljer online og i en bedre position til at beslutte, om de skal ringe til dig eller ej.

Sprede din indkomst, så du ikke stole på én kilde helt. Hvorvidt dette er gennem et andet job, kan investere i aktiemarkedet, eller starte en virksomhed, du finde måder at bringe i flere streams af indkomst. Den gennemsnitlige millionær har syv streams af indkomst.

Kæmper med at holde dit kreditkort brug i skak? Du ønsker ikke at slippe af med din kreditkort – du har brug for det på et tidspunkt. Prøv indefrysning dine kreditkort. Og jeg mener, at bogstaveligt talt. Placere det i en pose med vand og lægge det i fryseren. Denne måde, du bliver nødt til at tø dit kort før du bruger den. Forhåbentlig, dette vil gøre dig tænke to gange før foretager en spontan køb.

Skære ud mellemmand ved at kalde på en olivendyrker vil tillade dig at købe blomster til, godt, snavs billige. Kigge efter gårde eller relaterede foreninger, der dukker op. Bruden Sherman fundet en sådan avleren ved at kontakte den amerikanske Dahlia samfund; Han tilbød hende 120 blomster fra sin have for $200 plus et lavt gebyr at levere dem til hende personligt.

Hver af os kan glæde vores venner og familie ved at oprette en simpel gavekort med farvet papir, og skrive en kommentar i at tilbyder en unik service. Hvis du har en ven der er en forfatter, kunne du tilbyde at oprette en blog for hende. For nye forældre, kan du give en gave af gratis børnepasning for et bestemt antal nætter. Du kan tilbyde at lave mad for nogen, hvor de giver ingredienserne, og du tilberede og servere fødevarer. Du kan frivilligt din tid til at gøre deres dagligvarer eller trimme deres juletræ. Uanset hvilken service du giver vil blive modtaget med en varm velkomst, da det vil spare dem tid og penge. Plus, vil du spare penge ved ikke at skulle købe en gave.

For din bil betyder det at få din olie skiftet, kontrollere din væsker, bliver klar over underlige lyde under kølerhjelmen og ikke køre som en sindssyg person. At tage disse skridt kan forlænge levetiden på din bil og holde dig fra at skulle betale høje reparationsudgifter, som ingen kan lide.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.